Fredagstapas

Lite bilder från i fredags när jag hade dukat upp för tapas här hemma, det blev dock en allt annat än lugn middag för strax därpå blev Ludwig jätte grinig och det var även då som vi upptäckte att han hade fått små blåsor på händer, fötter och i munnen. Nu har vi varit i kontakt med läkaren via Kry-appen och han tyckte inte att det såg ut som några självklara ”höstblåsor” men eftersom Ludwig har blåsor även i munnen så tyder det på att det ändå kan vara det, om inte så är det i vart fall ett liknande virus (det finns tydligen flera olika som ger just blåsor). Vi fick instruktioner om att ge alvedon så att han åtminstone får i sig lite föda, det är precis vad vi har gjort.

Igår var maken hemma och vabbade och då kändes det stundtals som att han hade blivit mycket piggare men sen kom gnället tillbaks, han är liksom ledsen och bara gnäller för allt. Han kan peka på en banan och sedan ger vi honom det och då blir han fullkomligt förkrossad, förmodligen så har det med blåsorna i munnen att göra. Han vill äta det men vet att det gör ont så då vågar han inte riktigt. Hur som helst rekommenderade läkaren oss att ha Ludwig hemma även idag och imorgon…lite typiskt att det infaller mitt i kvartalsbokslutet.

Hur fin är servisen från Vinga Home??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.