På bättringsvägen

Idag har svärföräldrarna varit här och passat Ludwig som för övrigt är så mycket piggare nu, äntligen är vår gamla Ludwig tillbaks. Jag har varit på kontoret och maken har jobbat hemifrån (som backup ifall Ludwig skulle bli för gnällig, men allt hade gått så bra) idag, nu vill vi inte ha fler Förskolebaciller! Vabbningen är nämligen en svår ekvation, det kommer ju aldrig lägligt och när det sitter i sådär länge är det svårt att samtidigt hinna med allt på jobbet. Vi försöker att ta varannan vabbdag så långt det går sen får den som vabbar jobba hemifrån på kvällen om det skulle behövas.

Efter jobbet passade vi på att köra lite ärenden inne i stan som vi annars aldrig hinner med, maken köpte en Mulberry-väska som han har spanat in en längre tid nu men helt enkelt inte kommit till skott att köpa. Den är sååååå fin och det bästa av allt, nu matchar vi varandra med våra väskor. Haha!

Vår lilla sjukling, jag knäppte av de här bilderna i helgen när vi var ute och hämtade lite frisk luft i trädgården mitt i all sjukstuga. Underbart att han, trots att han var så dålig, har nära till skratt. Vår glada lilla kille. Mössan (från H&M) köpte förresten jag och mamma när vi var på Emporia i lördags, den är ju så gullig!!

Ludwig älskar att plocka äpplen i trädgården, han älskar dessutom att äta dem så man får ha koll så han inte plockar ett maskätet/ruttet äpple från marken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.