Präktiga hortensior

Hur vackra är inte de här präktiga hortensiorna som vi fick av mamma i helgen, det bästa är att de står så himla länge dessutom! Jag tycker inte ens att det behövs något grönt till dem som mamma föreslog utan jag tycker de är vackra i sin enkelhet och passar alldeles ypperligt till inredningsstilen här hemma.

Igår var jag hemma och vabbade eftersom Ludwig fortfarande är sjuk, oj vad jag önskar att jag hade haft min kära mor på närmare avstånd för det är verkligen den sämsta tänkbara tajmingen att vabba på så jag hade behövt all uppbackning jag kan få. Vi har kvartalsbokslut och deadlinsen avlöser varandra denna och nästa vecka. Nu lyckades jag jobba några timmar under dagen när Ludwig sov/tittade på tv sen fick jag jobba ikapp bokslutet på kvällen efter att maken kom hem från jobbet. Ludwig är hur som helst så mycket piggare nu och vi hade faktiskt en riktigt mysig dag tillsammans, han vill hela tiden ligga på min tjocka mage så fort vi ligger i soffan….det har han aldrig gjort förr så jag undrar om det är för att det är en bebis där i och att han kanske känner av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.