Att vara tacksam för det man har…

Jag läste precis ikapp lite på Isabella Löwengrips blogg och jag måste säg att den kvinnan imponerar så mycket, tänk att vara så ung och redan ha åstadkommit så mycket! Jag blir så motiverad av att läsa om hennes resa när det kommer till bolagen som hon driver och jag uppskattar verkligen ärligheten i hennes senaste inlägg, allt är inte en framgångssaga och då gäller det att kavla upp ärmarna och försöka komma på benen igen.

Tidigare idag, när jag satt hemma i soffan och jobbade, fick jag ett sådant lyckorus inom mig. Jag är så glad och tacksam för min lilla familj och det vi tillsammans har åstadkommit. Ibland är det lätt att stirra sig blind på allt man inte har och glömma bort att faktiskt vara nöjd med det man har, jag har precis allt jag har önskat mig och jag känner mig så lyckligt lottad. Något av det roligaste jag vet är att inreda vårt hem och det är en sådan typisk sak där jag ibland kommer på mig själv att jag bara fokuserar på det som inte är klart och allt vi behöver innan vi ”är klara” men tänk hur mycket vi har gjort sedan vi flyttade in. Jag känner mig stolt och jag är så nöjd med varenda litet steg framåt som vi tar. Senaste tillskottet i inredningsväg är vår nya portabla högtalare (som ni ser på bilden), tanken är att vi tids nog ska investera i ett högtalarsystem som täcker hela huset men det blir längre fram. Nu har vi i vart fall ”säkrat” ljudet i matrummet, som enligt maken är väldigt viktigt att ha på plats när man ska hålla middagsbjudningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.