Överraskningsfest!

Snacka om att jag blev överraskad igår, alltså jag finner inga ord och jag känner mig så oerhört tacksam. Jag fyller nämligen år på onsdag och hade även detta året bara tänkt ha familjerna över på en lunchbjudning nästa helg (sedan vi fick barn har jag helt enkelt inte orkat hålla i någon födelsedagsbjudning för vännerna) och så styr maken upp värsta överraskningsmiddagen med kompisgänget!

Jag hade varit hemma hos Dajana på en playdejt med Ludwig och anade absolut ingenting, maken hade lovat att köpa hem någon trevlig köttbit och fixa med middagen medan jag var iväg i några timmar. I själva verket hade han, så fort jag körde hemifrån, satt igång värsta projektet. Svärföräldrarna var också med på noterna och hade fixat en alldeles magisk middagsbuffé som de dessutom i smyg körde ner med till Malmö (de bor i Helsingborg), när jag lämnade hemmet hade de stått och väntat på Malmborgs parkering för att få klartecken från Calle om att de kunde köra hit utan att jag skulle se dem. Vännerna frågade vart vi hade ”carat” maten, haha! Det må jag säga vara ett bra betyg!! Sen hade Calle fullt upp, han körde till Emporia och hämtade tårtan och köpte ballonger, dukade bordet och såg till att hemmet dessutom såg propert ut. För att inte tala om Dajana som höll masken under hela vår playdejt, hon var nämligen med på noterna om att locka mig ifrån hemmet och jag var sååå nära på att ställa in eftersom jag varit helt slut hela veckan.

När jag sedan kom hem och satte nyckeln i dörren och ser hela denna skaran stå i köket och skrika surprise måste jag sett fullkomligt chockad ut för jag kopplade inte alls varför alla var här, det där med att fylla år är nämligen inte lika speciellt längre och jag fick verkligen gräva i minnet innan jag kopplade att det var på grund av min födelsedag. Ludwig hade sett precis lika chockad ut sa Calle, haha!! Det komiska är dessutom att Calle hade styrt detta så sent som i torsdags, dvs två dagar innan överraskningsfesten. Jösses säger jag bara, jag är så imponerad. Han hade velat lite fram och tillbaks på konstellationerna, om det kanske skulle bli bara en tjejmiddag eller om han helt enkelt skulle bjuda in hela familjerna. Det är ju inte det lättaste att få ihop ett barnfritt gäng längre så barnen fick vara med på festen. Vi har ju så begränsat med plats här hemma så det är svårt att få plats men han hade verkligen maxat middagsbordet och jag är så glad och tacksam över alla som med så kort varsel kunde komma hit och fira mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.