Min födelsedag!

 

Trots att jag och maken hade beslutat oss för att strunta i morgonfirandet (det är annars en tradition jag håller hårt i och gärna vill föra över på Ludwig), eftersom jag skulle jobba hemifrån och gärna passade på att sova en timme längre och eftersom det ändå är så stressigt för maken som lämnar på Förskolan på morgonen, kom mina killar in och sjöng för mig imorse. Det blev ingen frukost eller paket på sängen men Ludwig hade flaggan i högsta hugg och kastade den rakt i huvudet på mig, haha! Han har helt missförstått det där med hur man gratulerar sin mamma på födelsedagen, jag vaknade om inget annat med buller och bång och sovmorgonen den brann inne. Vi ska hur som helst fira med någon god middag här ikväll så snart maken kommer hem från jobbet, förutsatt att jag slipper kvällsjobb idag förstås. Vi har deadline på Review memos idag och jag har jobbat som en tok för att hinna bli klar och kunna vara ledig ikväll men jag inväntar fortfarande input från min chef innan jag är helt klar så vi får se om det är bra nog eller om jag behöver justera något.

Jag hade en tanke om att knäppa några trevliga födelsedagsbilder tillsammans med Ludwig och ballongerna som maken hade köpt inför lördagens överraskningsfirande men det var fullkomligt omöjligt, Ludwig vägrade stå stilla i tre sekunder så det fick bli en snabb outfitplåtning på min nya gravidklänning. En riktigt höstinspirerad klänning som jag hade tänkt bära på lördag när jag har kalas för familjerna. Ni finner den här (klick).

På fredag ska jag äntligen till frisören, min utväxt är katastrofal och jag minns knappt sist jag klippte mig! Jag tänkte prova en ny frisör denna gången, det ska bli så spännande! Det blir nog bara till att klippa topparna och sedan lägga en intensivtoning i håret, vet inte om jag vågar färga håret med riktig färg nu när jag är gravid. Har ni gjort det? Det finns ju inga studier som visar på att det skulle vara skadligt men en toning känns i vart fall lite skonsammare…

Jag håller alltid koll på Ludwig samtidigt som vi i all hast knäpper av några bilder och man kan lätt se vart han håller hus genom att följa min blick, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.