Födelsedagspresenter

Det blev en mysig födelsedagskväll igår, jag blev klar med mina deadlines och slapp jobba. Vi beställde hem mat från Helsingsburger här i Limhamn, har ni inte testat så gör det (för er som bor i Limhamn med omnejd) för det är riktigt bra! När de precis var nyöppnade testade vi men då gillade vi inte alls maten (de hade saltat burgarna på tok för mycket) men vi gav dem ytterligare en chans när de hade kommit igång och nu känns det som att de verkligen har lyckats. Vi har ett antal restauranger som vi roterar emellan när vi ska beställa hämtmat och detta är en utav dem, i Limhamn har vi riktigt bra thaimat, hamburgare och sushi samt fisk som tex varmrökt lax. När vi beställer pizza kör vi alltid till Emporia och Vapiano. Jag saknar dock ett riktigt bra salladsställe att beställa från och även indiskt vore gott att variera med. Man blir snabbt trött på utbudet när man väl är inne i en fas då det blir mycket hämtmat.

Jag fick en alldeles alldeles väldigt fin födelsedagspresent från min kära make och Ludwig, nämligen en matchande necessär till min sminkväska från Louis Vuitton. Alltså jag blev fullkomligt överraskad. Han tyckte att jag kämpar så hårt med graviditeten och dagligen tar mig igenom alla krämpor som jag faktiskt råkar ut för (han är väl den enda som faktiskt vet hur jag har det) så han ville ge mig något extra. Däremot hade necessären inte funnits inne på lager varken i butiken i Köpenhamn eller i Stockholm så jag får beställa den så fort den kommer in. Han hade gjort ett gulligt men samtidigt väldigt komiskt kort (ska visa er på stories ikväll) som ”gåvocertifikat”, typiskt min man!

I helgen fick jag också så himla fina födelsedagspresenter av vännerna, jag blev alldeles rörd. Jag fick nämligen en större vas från Lyngby-porslin som jag har önskat mig sedan min förra mindre variant trillade i golvet och gick i 1000 bitar, ni ser den på bilden ovan! Helt klart en favorit när det kommer till vaser! Jag fick även den smarta ”gömman” från Klong till vänster i bilden, jag visste först inte vad det var för något men alltså HUR smart idé?? Tanken är att man i denna kan gömma nycklar etc som annars bara blir liggandes precis överallt, något som vi verkligen har problem med här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.