Skoförvaring i sovrummet

Det här inlägget lovade jag er för en evighet sedan men tiden bara rusar iväg och det har helt enkelt inte funnits tid till att fotografera, det gäller ju att göra det när det är ljust ute för annars blir det inga bra bilder. Vi beslutade oss hur som helst för att utöka vår befintliga garderobsförvaring i sovrummet och köpte för några månader sedan till en enkel garderob (PAX från Ikea, den höga) som vi nu har monterat fast i den gamla, vi passade även på att byta ut garderobsdörrarna och det blev verkligen ett lyft i sovrummet. Än så länge har vi inte monterat några handtag och jag kan tycka att det är snyggt utan men det blir lite omständigt när man ska öppna garderoben för man får göra det nertill så jag håller just nu på att leta efter några trevliga handtag. Garderoben är för övrigt samma som vi har köpt till Ludwigs sovrum och som vi förhoppningsvis kommer hinna med att ”bygga in” på hans rum redan i helgen, mamma och Jocke ska nämligen sova över här på lördag efter kalaset för att kunna hjälpa oss med detta projektet. Jag vill ju så himla gärna ha detta på plats snarast så att jag kan börja hänga in både Ludwig och Elsas kläder, vi köpte en dubbelgarderob så de har en varsin halva.

Snacka om att det var skönt att få undan alla skor som vi annars har haft lite här och var, denna skogarderoben är tillägnad mina skor och sen har maken ett par hyllplan i dubbelgarderoben i mitten där han har sina. Jag har dock insett att skor ganska snabbt samlar på sig damm (även om de står i ett skåp) så nu  är planen att förvara alla skor i skopåsarna som man många gånger får till skorna, precis som jag gjort med ett par av klackskorna i bilden nedan.

Jag älskar vårt nya påslakanset från Vinga Home, vi kör ju beige, blått och vitt som färgtema i detta rummet. Jag är väldigt kräsen när det kommer till påslakan och vill ha ett material som är svalt och inte känns strävt, det ska vara skönt att krypa ner i sängen och helst ska påslakanet bli så där härligt svalt.

Högst upp i garderoben har jag en hylla till mina väskor som jag förvarar i påsarna som man får till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.