Nyklippt

Så fräscht med nyklippta toppar, älskar känslan! Den vackra buketten fick jag av mamma i helgen, alltså jag älskar sådana här maffiga buketter och det bästa med hortensia är att den står i över TVÅ veckor! Jag fick även så fina presenter av familjerna som jag får visa vid tillfälle, jag tror bestämt att jag fick precis allt som jag hade önskat mig.

Jag har förresten ställt undan cykeln nu och kommer att ta bussen till kontoret de sista veckorna, så trist men det går verkligen inte att cykla mer för det gör så ont att sitta på sadeln. Typiskt, det var så skönt att få den motionen och framförallt att starta dagen med lite frisk luft…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.