Vårt tv-rum på ovanvåningen

Nu har jag slagit mig ner här, husets absoluta favoritplats och där vi i princip alltid rundar av dagen tillsammans. Jag älskar att vi har två ”tv-rum”, den här soffan är underbart skön och betydligt mer avslappnad än sofforna vi har på nedanvåningen. Den här soffan är dessutom praktisk när man har barn eftersom man enkelt kan tvätta överdragen till dynorna, vi har bara behövt göra det en gång hittills (på en dyna) och kräkfläcken gick bort utan problem.

Det känns dock fortfarande ganska tomt här eftersom väggarna är kala men nu har jag nog kommit fram till vad som ska få pryda väggen ovanför soffan. Jag funderade lite på en tavelvägg och började faktiskt titta efter passande motiv men innerst inne visste jag nog att jag egentligen är trött på just tavelväggar för jag slog aldrig slag i saken. Nu blir det istället en större tavla, helst hade jag velat ha en ordentlig oljemålning men de är så förbaskat dyra så det får bli något annat.

Imorgon vankas det tjejmiddag här hemma och oj som jag ser fram emot det! Calle var på jobbmiddag igår och kom hem först vid midnatt och givetvis tajmade Ludwig detta med en av sina jobbiga nattningar och ville i princip bara sitta fastklistrad på mig, jösses vad jobbigt när jag knappt kan bära honom. Idag kom maken dessutom hem först närmare halv sju så jag är fullkomligt slut nu, energinivån är inte alls där den en gång brukade vara…

2 comments on “Vårt tv-rum på ovanvåningen

  1. Vilket fint soffbord!
    Var kan man hitta ett sådant bord?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.