En cape som passar även som gravid

Jag är KÄR i min nya cape, den här har jag spanat in så himla länge! Jag tycker det ser så välklätt ut när man bär cape, ett klassiskt plagg som passar till alla tillfällen. Är man dessutom gravid som jag så är det alldeles klockrent med en cape istället för en jacka eftersom magen ryms utan några som helst problem. Denna modellen är fodrad och man kan enkelt bära lager på lager undertill…

Jag älskar detaljerna, knapparna inger en lyxig känsla och det är så smart med knappar hela vägen så att man kan knäppa den precis som en jacka. De tre översta knapparna är synliga medan de övriga är dolda knappar klädda i samma material som capen. Capen kommer från Cape Sweden och det här är min andra cape från detta varumärket, jag har även en kamelfärgad variant som passar perfekt när det är lite varmare väder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.