Höstbus

Jag sitter helt utslagen i soffan, håller nästan på att bli tokig av alla sammandragningar. Jag kan i princip inte röra mig utan att hela magen bokstavligen drar ihop sig och det är så fruktansvärt obehagligt! Det är heller inte bekvämt att sitta ner längre stunder för då känns det precis som att bebisen trycker mot alla organen och ett illamående sköljer över mig, det är nästan så att jag hellre går och lägger mig och sover bara för att slippa känna av alla dessa krämpor. MEN, veckorna tickar på och jag är redan i vecka 32 vilket jag är så tacksam för. Ca 80% av graviditeten är avklarad, bebisen är 39 cm lång och i slutet av denna veckan väger hon 1,95kg. Inte så konstigt att det trycker och har sig i magen! Nu fungerar bebisens alla fem sinnen – syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Lungorna förbereder sig inför den riktiga andningen. Det känns allt lite overkligt, även om jag redan har genomgått en graviditet tidigare…

Älskar dessa bilderna på Ludwig, när vi busade bland löven i helgen (innan han blev sjuk). Oj vad jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera, jag försöker verkligen att hinna med att knäppa av lite bilder under helgerna men det är inte alltid jag får till det och sen ska vädret dessutom samarbeta. Jag kan tänka mig att det blir ännu svårare när vi har en knatte till som springer omkring…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.