Filmtips

Jag minns knappt sist det hände men oj som jag har saknat mina och Amandas bio-dejter. Vi gick alltid på bio tillsammans tidigare och nu kände vi båda två att det var på tiden att vi slog slag i saken och körde en liten ”bio-reunion”. Vi möttes upp efter jobbet i torsdags och började med en tidig sushimiddag för att sedan med bestämda steg bege oss mot Royal som helt klart är min favorit-biograf i stan. Jag älskar att den är så stor och rymlig och man får verkligen den rätta ”bio-känslan” när man slår sig ner i deras fåtöljer. Givetvis köpte vi popcorn och godis (eller, det sistnämnda hade jag tagit med från kontoret), som sig bör när man går på bio.

Vi såg filmen Joker, det fanns inte så många filmer att välja emellan när man så gärna ville gå på den tidiga visningen. Det märks att man är både gravid och äldre när man tycker att 21-filmerna är alldeles för sent, haha! På tal om att jag är gravid, jag tänkte över huvudtaget inte mig för innan vi bestämde att vi skulle se en två timmar lång film med tanke på hur svårt jag har för att sitta i en och samma position under längre stunder! Jag fick gå ut en vända för att röra på mig men annars gick det ändå ganska bra, det kändes dock rejält i benen när jag kom hem sen och under natten vaknade jag två gånger av att jag fick kramp. Men det var det värt!

Jag hade inga förväntningar alls på filmen men jag blev positivt överraskad. Även om det var en ”mörk” film och enligt min snarare en ”killfilm” så var den jätte bra! Den var stundtals väldigt obehaglig och huvudrollsinnehavaren var fenomenal. Helt klart en film värd att se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.