Home is where the bed is

Puh, vilken dag! Jag har haft ALL TIME HIGH med sammandragningar hela dagen och nu fram mot kvällningen har jag i princip inte kunnat röra mig förrän hela magen bokstavligen dragit ihop sig likt en disktrasa. Tänk om bebisen är påväg? Min BM har iof sagt att så länge det inte är så att jag behöver ställa mig och pusta mig igenom en sammandragning så är det ”lugnt”, jag minns inte att det var riktigt så här mycket när jag var gravid med Ludwig men det var det kanske.

Nåväl, nu fick vi precis en leverans av matkassar! Vi valde att veckohandla på nätet denna veckan eftersom vi båda var fullkomligt färdiga igår, så smidigt när det väl fungerar. Vi ska försöka få in detta som en rutin nu men att vi lägger beställningen redan på torsdagen så att vi kan få hem kassarna på söndagen. Nu blev det ingen matlagning idag eftersom leveransen kom så sent men det löste vi genom att köpa hem ett danskt rågbröd från Katarina Bageriet här i Limhamn (helt klart det godaste brödet!!). Till och med Ludwig äter detta grova brödet…

I helgen bäddade jag sängen med ett av våra nya påslakanset från Vinga Home, älskar mönstret på detta påslakanet samt att det är precis sådär svalt och krispigt som jag vill ha det.     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.