Bus eller godis?

Idag har Ludwig haft Halloween-fest på Förskolan och givetvis fick han inviga sin Stålmannen-dräkt som vi egentligen har köpt inför lördagens 2års-kalas med Halloween-tema. Han var så söt när han och maken begav sig till Förskolan imorse, han kändes nästan lite stolt över att bära den. Jag beställde dräkten i en för stor storlek och tänker att han kanske kan ha den även nästa år, den kommer från H&M som för övrigt har så himla söta Halloween-kläder.

Att fånga honom på bild var som vanligt en omöjlig ekvation, jösses som vi höll på för att få honom att sitta stilla en sekund på trappen. I princip alla bilderna blev suddiga men man kan knappast klandra honom, är man utklädd till Stålmannen kan man ju inte sitta stilla…

Idag har jag jobbat hemifrån och jisses vilken skillnad för kroppen, här hemma kan jag vila när jag behöver och sitta med benen i högläge och bara det att man slipper fixa till sig på morgonen och transportera sig till- och från jobbet gör så himla mycket. Det blir jobb hemifrån även imorgon, de dagarna jag har tid hos BM eller ultraljud jobbar jag i regel hemifrån istället för att dessutom lägga tid på att pendla till kontoret.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.