Dags att köpa ny kamera

Det börjar bli hög tid för mig att byta ut kameran, jag har haft det i åtanke länge men skjutit på det för jag tycker att det finns en hel djungel med olika modeller och märken vilket gör att jag blir rent förvirrad när jag börjar leta. Enklast är ju att hålla sig till samma märke (Canon) eftersom jag redan kan funktionerna på denna kameran, jag funderar lite på en EOS 5D Mak IV samt ett 85mm objektiv med f 1.8 (eller 1.2). Är det någon som har erfarenhet av denna kameran och vad tycker ni om den, ge gärna input.

Den kostar ju en slant så man vill ju inte göra ett felköp, tror bestämt jag måste ta mig in till någon fotobutik och test-fotografera någon dag. Nackdelen med denna är ju att den är något större än den jag har idag men det går liksom inte att komma ifrån om man vill ha bättre kvalité på bilderna och det vill jag ju ha nu när barnen är små, jag älskar ju att fotografera och har tex dokumenterat Ludwig väldigt frekvent hittills. Mitt mål är att göra ett album till dem varje år där man kan följa deras utveckling, Ludwig fick ju ett i födelsedagspresent när han fyllde 1år och det är så mysigt att plocka fram med jämna mellanrum vilket även han verkar uppskatta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.