Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min kära mammas födelsedag!

Hon som har kämpat för att alltid ge oss det bästa! Ibland undrar jag hur hon bar sig åt för nu när man själv har barn och vet vad det innebär förstår jag inte hur hon fick ihop allt. Ensamstående med 3 små barn, utan någon som helst hjälp från någon! En starkare människa får man leta efter! Tänk hur bra allting blev till slut, här sitter hon nygift och lycklig!!

När hon kommer hem från jobbet ikväll står det en alldeles ljuvlig blombukett och väntar på henne (som jag har specialbeställt med hjälp av Jocke…tycker nämligen inte att buketterna man får när man blomograferar stämmer överens med bilderna och blir alltid så besviken då), sen får vi fira henne när vi ses nästa gång. Nackdelen när man bor så långt ifrån varandra, jag önskar verkligen att mamma & Jocke bodde lite närmare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.