Nyheter från Newbie

Hur söta är dessa pyjamaser? Nu har de inte kommit in på Newbie än men de finns som ”kommande” på hemsidan och jag lär förmodligen vara en av de första som klickar hem dem så fort de finns på lager, tänk va gulligt när lilla Elsa och Ludwig har matchande pyjamaser! Jag längtar!! Ludwig behöver verkligen nya pyjamaser som är tvådelade, han är så smått på gång med att gå på pottan och har lyckats göra nr 2 en gång men det är i stort sett omöjligt om han har one-piece pyjamaser för det tar för lång tid att få av sig.

När jag frågar om han ska gå på pottan springer han in på toaletten och sätter sig på pottan, de flesta gånger är det redan för sent men då ”låtsas-kissar” han (med kläderna på) och ställer sig sedan upp och tar toalettpapper och ”låtsas-torkar” sig. Så sött! Han brukar dessutom ”sympati-kissa” på pottan när jag ska gå på toaletten. Nu gäller det bara att han ska förstå att han INNAN det faktiskt är ”dags” ska gå in och sätta sig på pottan och det lär ju vara en svårare ekvation. Han blev dessutom lite ”rädd” efter att han hade gjort tvåan i pottan den gången och såg vad som låg i botten, haha! Han ville genast ha på sig blöjan igen och har där efter sagt NEJ när jag frågat om han ska springa in på pottan när jag har sett att det varit på gång. Nåväl, vi har ingen stress med detta utan har som mål att under nästa sommar försöka få honom blöjfri, det är lite lättare att genomföra under sommaren tänker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.