Ludwig 2019 jan-okt

Man märker verkligen hur snabbt tiden går när man har barn, jag har samlat en bild per månad på Ludwig fram tills oktober och ni ser ju själva hur mycket som har hänt! Första bilden är från hans 1års kalas och jösses så pluttig han var där, nu är han en stor kille med egen vilja och humör. Jag undrar just hur han kommer att reagera på när Elsa har anlänt, jag hoppas verkligen att han inte blir svartsjuk utan snarare kommer att tycka det är spännande med en syster…

Idag har jag suttit bänkad framför datorn sedan jag steg upp imorse, dels har jag googlat lite julklappar till Ludwig men framför allt har jag säkerhetskopierat mina bilder för de senaste månaderna vilket jag inte har hunnit med förrän nu. Igår hade jag min kära barndomsvän Sofie på lunchbesök, hon fick sitt tredje barn för ungefär en månad sedan och det kändes så overkligt när man såg denna lilla bebisen i babyskyddet samtidigt som man själv känner sparkar från sin egen bebis i magen. Tänk att det är en sådan liten filur som lurar i min mage, det är så svårt att förstå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.