Årets första julklapp är inslagen…

I år kommer klapparna gå i olika nyanser av grönt och lite guld, förra året körde jag på ett omslagspapper i beige med guldrutor och till det hade jag ett matchande sidenband. Det blir så mycket finare om man lyckas matcha sina klappar, håller ni inte med? Jag har beställt mitt papper och alla tillbehör från Omslag.se som har ett superfint utbud av allt som hör paketinslag till. Nu längtar jag tills dess att jag har ett helt berg av klappar…

Natten har varit som vanligt så jag sitter här trött och utsliten, mina höfter värker något enormt och det är även främst dem som gör att jag inte kan sova för så fort jag legat på sidan en stund så gör det fruktansvärt ont. Hela kroppen är i princip öm när jag väl stiger upp och jag kan inte sova sittandes, jag testar varje natt men det går inte! BM ringde förresten igår och informerade mig om att jag åter igen har urinvägsinfektion och att läkaren tyckte att jag skulle ta antibiotika så nu har jag påbörjat en ny kur som är dubbelt så stark med två tabletter tre gånger om dagen. Låt nu dessa förbaskade bakterier dö!! Igår gick dessutom slemproppen, eller i alla fall en del av den. Hur vet man om hela har gått? Det behöver ju inte betyda något för den kan gå ett par veckor innan det faktiskt är dags och om behov finns kan den dessutom byggas upp på nytt så vi får helt enkelt se vad detta betyder.

Ikväll ska maken på julfest med jobbet så jag får besök av min kära mamma & Jocke som kommer hit och sover över tills imorgon då vi hade tänkt fira deras födelsedagar med att bjuda på lunch. Det ska bli så mysigt att ha dem här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.