Familjehelg

Idag har vi firat mamma och Jockes födelsedagar, mamma har redan fyllt år och Jocke fyller år i december så vi slog två flugor i en smäll och passade på att fira dem rejält nu när de var på besök. Vi började redan imorse, jag dukade fram frukost och sedan inledde vi med både skönsång och födelsedagspresenter. Så mysigt! Efter frukosten var jag tvungen att lägga mig och vila en stund för gravidkroppen sa ifrån, jag är inte särskilt pigg för tillfället tyvärr. Vid lunch promenerade hela gänget (utom jag som tog bilen eftersom jag inte kan gå pga sammandragningar) ner till Fiskrökeriet och där bjöd vi dem på lunch. Vi åt alla Fish n chips, det var första gången jag testade den rätten där nere och oj så gott det var! På vägen hem körde jag inom bageriet och köpte med mig några olika bakelser som vi senare under eftermiddagen njöt av till fikat. Jag testade en ”semmel-lussekatt” och WOW så smaskig den var, jag älskar ju saffran i bakelser!

Maken var på julfest igårkväll så mamma hjälpte mig med att natta Ludwig och jag måste säg att han är så himla duktig, hon kunde precis som vi brukar, bara lägga honom i sängen så somnade han och sedan sov han hela natten. Det blir en lugn kväll hemma i soffan för min del, igår slocknade jag vid 21 så vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.