Julfirande i dagarna tre…

Julafton i dagarna tre! Vi fick ännu ett supermysigt julaftonsfirande igår tillsammans med min familj. Mamma, Jocke och min storebror körde ner över dagen. Vi åt lunch, fikade och delade ut julklappar, sen hann killarna dessutom med att hänga upp vår nya tv på ovanvåningen (dock hamnade den på tok för högt så vi får göra om det vid något tillfälle, haha). Ludwig var fullkomligt lyrisk och tyckte det var precis lika kul att dela ut julklappar som att själv få, han accepterade till och med tomtemössan och gick omkring med den på huvudet hela kvällen. Han blev överlycklig över alla julklappar och har lekt med dem hela morgonen, det är underbart att se när han går in i sin “fantasivärld” och sitter och leker alldeles själv.

Denna bilden säger så oerhört mycket! Det är verkligen kontraster i livet! För en månad sedan fick min mamma det alldeles fruktansvärda beskedet som man tror aldrig händer “oss” utan är något som bara drabbar “andra”. Bröstcancer, det låter fortfarande alldeles främmande och jag ryser bara jag tänker på den hemska sjukdomen. Allt har gått så snabbt och mamma har nu påbörjat sin cellgiftsbehandling som senare kommer efterföljas av strålbehandling och operation. Min starka mamma, jag vet att hon kommer ta sig igenom det här precis som allt annat tufft hon har genomgått i livet. En starkare kvinna får man leta efter!

Det är stor tjej vi har fått, det var på håret att denna söta outfiten passade och då är det första gången hon bär den…

Jag älskar Ludwigs juloutfit i år, både tröjan och chinosen kommer från H&M. Jag har verkligen försökt att fånga honom på bild men det enda tillfället som jag lyckades var när han åt sin julfika fastspänd i matstolen. Nyklippt och fin…

2 comments on “Julfirande i dagarna tre…

  1. Heja heja din mamma!!!! 💪🏼

    Grattis till lilltjejen! Min flicka är 8 veckor, och jag tycker därför det är spännande att läsa allt om er prinsessa (och om amningsplagg 🙈😅)

    Kram!

    • Tack snälla! <3 Va kul att det uppskattas, tycker också det är roligt att läsa om andras bebisar i bloggar som jag följer. Ska skriva lite mer om Elsas rutiner mm Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.