Jag säljer mina gravidkläder…

Jag ville bara kika in och önska er en god start på det nya året! Vi hade en supermysig Nyårsafton hemma hos goda vänner, vi blev bjudna på en alldeles väldigt god 4-rätters middag och barnen skötte sig exemplariskt så vi kunde även njuta av lite ”vuxentid”.

Nu har jag precis ägnat lite tid åt att sortera ut mina gravidkläder som nu ligger till försäljning på mitt Tradera-konto, ni finner annonserna här (klick). Är det något jag mår bra av så är det att rensa och sortera ut saker här hemma, känslan efteråt är ljuvlig så jag slog slag i saken och kickade igång det nya året med att göra just det. Jag är SÅÅ klar med att vara gravid och vill gärna sälja av dessa kläderna fortast möjligt, ett ypperligt tillfälle för er som går i väntans tider att fynda gravidplagg till ett bra pris.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.