Nytt barnvänligt soffbord

Nu har vi lagt ut vårt soffbord i marmor till försäljning, efter att Ludwig har trillat och slagit huvudet i bordskanten för tredje gången!! Att ha ett marmorbord när man har småbarn är ingen höjdare, var gång en sådan olycka händer sätter man hjärtat i halsgropen och ber till högre makter. Han älskar nämligen att springa runt bordet samtidigt som han dansar till olika Youtube-filmer och vi som inte har så stort utrymme här hemma kan heller inte förbjuda honom att röra sig runt bordet.

När vi väl började titta efter ett nytt bord så var det såklart bord med stenskivor som vi främst föll för, bland annat det till vänster och det till höger i kollaget! Jag älskar den bruna marmorskivan, så snygg! I ett svagt ögonblick försökte vi till och med motivera bordet till höger i kollaget, att om vi ställer det med träsidorna utåt så kanske vi ändå kan ha ett marmorbord men när vi sedan blev förnuftiga föll båda alternativen bort. Istället har vi beställt bordet i mitten i oljad valnöt som är riktigt snyggt, dock hade vi gärna haft två bord som på bilden men prislappen satte stopp för det. Dessutom hade jag velat ha exakt den färgkombinationen som är i bilden men tydligen är båda borden i oljad valnöt och att färgnyanserna ska skiljas åt som de gör på bilden är visst ingen garanti. Jag misstänker dessutom att redigeringen av bilden gör sitt så förmodligen hade det blivit två bord i exakt samma nyans. Nåväl, jag hoppas att det kommer bli lika snyggt som jag föreställer mig! Jag är dock lite orolig för storleken, att 90cm i diameter ska kännas för stort i vårt rum me jag hoppas inte att det gör det. Så svårt att föreställa sig hur det kommer att passa in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.