Bra start på veckan!

Igår vaknade jag full med energi och var supertaggad på att få igång lite rutiner här hemma, min motivation har nämligen svajat lite den senaste tiden men nu känns det som att jag kommit tillbaks till mitt rätta jag. Jag fick så mycket gjort och bäst av allt var att jag tog mig till gymmet och körde mitt första styrkepass, vilken känsla! Nu tog jag det väldigt lugnt och tränade bara rygg/axlar, jag behöver verkligen stärka denna delen av kroppen eftersom jag har börjat få lite ont i ryggen av allt bärande. Först har jag konkat rundor på en stor gravidmage och nu bär jag konstant omkring på en 4 kilos bebis och ibland även en 12 kilos Ludwig vilket har satt sina spår. Jag är dock lite tveksam till vilka övningar jag bör och inte bör göra med tanke på att det inte är så länge sedan jag födde så jag funderar på att vända mig till någon som kan visa mig hur jag ska träna.

Veckans planer ser ut enligt följande:

Tisdag: Lämna in bilen på service. Gå en PW. Sortera mina garderober.

Onsdag: Jag ska till Frisören, oj som jag längtar. Tänkte även försöka hinna med att fotografera någon outfit när jag väl har fått håret fixat. Gå en PW.

Torsdag: BVC. Träna på gymmet. Sortera all förvaring på toaletten (här inne är det KAOS).

Fredag: Inga planer förutom att jag ska hinna med min PW och sortera all förvaring i köket som har blivit lite av en avlastningsplats. Maken ska förmodligen på AW så jag får väl vara hemma med båda barnen. Jag tycker fortfarande att det är en utmaning att ha båda barnen samtidigt, Ludwig vill bokstavligen klänga på mig när jag bär på Elsa och är generellt ganska stökig dessa tillfällen.

Lördag: Mamma och Jocke kommer hit för att gratulera Ludwig (om ingen är förkyld), de skulle egentligen kommit förra helgen men vi vågade inte ta några risker ifall Ludwig hade fått kräksjukan (mamma är ju extra känslig för infektioner nu när hon går på cellgift). Jag tycker det är superjobbigt att behöva tänka på detta varje gång vi ses, Elsa är ju redan en månad gammal och hon har bara hunnit träffa henne en kort stund och bebistiden kommer ju inte tillbaks. Om vi mot förmodan får ställa in vår dejt så ska vi träffa ett kompispar för lunch så oavsett blir det en mysig lördag.

Söndag: Jag ska träffa tjejerna för playdejt med barnen, jag får se om jag tar med båda barnen eller bara ett av dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.