Besök på BVC

Idag har vi varit på BVC och träffat läkaren, en av rutinkontrollerna, och allt såg jätte bra ut. Elsa väger 4.840g och är 55cm lång, bodyn som hon har på sig på bilden hade Ludwig när han var 3 månader och den börjar bli för liten för Elsa. Utöver vikt, längd och huvudmått kollar man även hjärtat, ögonen, höfterna och reflexer mm. Elsa levererade på alla punkter så det känns skönt! Hon är inne i en fas där hon vägrar att ligga själv i sitt nest/sitta i gungan eller ligga på mattan, enda gången hon accepterar att ligga själv är i vagnen (om den rullar) samt i nestet under nätterna vilket är ganska jobbigt i längden för man blir så begränsad i vad man kan göra. Nu har jag plockat fram Ludwigs gamla bärsele och den accepterar hon tack och lov att hänga i så nu sitter vi i princip fast med varandra under dagarna, min lilla prinsessa och jag.

Dagarna går ännu snabbare nu när man har två barn och innan jag ens har hunnit med hälften av allt jag hade tänkt mig är det dags att hämta Ludwig på Förskolan och att hålla kväll, efter att han har kommit hem är det FULLT ös fram tills dess att han går och lägger sig runt halv åtta och sen är vi både fullkomligt slutkörda och vill inget annat än att landa i soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.