Kalas för killarna i familjen

Jag är så glad att vi alla lyckades hålla oss friska denna veckan så att barnens mormor & morfar kunde komma hit för att gratulera killarna i familjen, Ludwig i efterskott och Calle i förskott. Det är ett litet sudoku att få till tillfällena då vi kan ses, Ludwig drar ju allt som oftast på sig förkylningar och skit från Förskolan.

Mamma och Jocke kom hit vid tolv och då hade vi förberett en enklare lunch, senare under eftermiddagen festade vi till det med våfflor i vårt nya våffeljärn som vi fick av dem i julklapp. Så gott! De stannade fram tills kvällen och vi hann till och med montera om tv:n samt hänga upp speglarna som vi fick i julklapp, det blev sååå bra! Jag ska visa er i ett separat inlägg. Ludwig fick en superfin trehjuling i födelsedagspresent samt en urgullig outfit från Newbie och maken fick en parfym som han har önskat sig länge. Även Elsa blev bortskämd med en present från Newbie, hon behöver verkligen nya kläder (hon har vuxit ur i princip hela sin garderob) så ingen blev gladare än jag. Vi hade verkligen en jätte mysig dag tillsammans och Ludwig var så glad när han fick leka med mormor & morfar…

Idag vankas det playdejt med tjejerna och deras barn, jag tänkte lämna Elsa hemma hos maken och ta med mig Ludwig så att han får leka med sina kompisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.