En vårdukning

Det är så härligt med lite ljusare toner här hemma nu när våren snart nalkas. I lördags plockade jag fram mitt gamla Mateus-porslin och matchade tallrikarna med mina nya ljusgröna linneservetter och det blev så fräscht. Till lunch bjöd vi på denna (klick) pajen med kallskuret som tillbehör samt en sidosallad och en passande örtsås. Riktigt gott!

Elsa är inne i en extremt dålig rutin där hon vid tre-fyrasnåret på natten har jätte svårt för att somna om och håller oss båda vakna i säkert ett par timmar (om vi ens hinner somna om innan det är dags för att stiga upp) så idag känner jag mig som en zombie! Denna natten var det en ordentlig fis på tvären som förmodligen var boven för den blöjan jag bytte här imorse var personligt rekord, det hade läckt upp på ryggen!

Idag ska jag till tandläkaren så nu börjar det bli dags för mig att fixa till mig så att vi kommer iväg i tid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.