Den smarta amningstoppen

När man är gravid längtar man tills dess att den stora magen är borta och man faktiskt kan välja och vraka lite mer i sin garderob, när knodden väl är ute inser man ganska snart att man längtar tills dess att man slipper att anpassa precis varenda outfit efter att behöva kasta fram ”tutten”i ur och skur. Under själva graviditeten glömmer man liksom bort att det faktiskt är en lååååång sträcka kvar tills dess att man kan eller rent av faktiskt ryms i sina vanliga plagg igen. Där är jag nu och tack gode gud för att det finns de klädmärken som satsar lite mer på amningsplagg, jag har beställt ett antal från Mamalicious som också var min räddning när det kommer till gravidplagg. Lilla Elsa har visat sig vara en ”kräkbebis” precis som sin storebror var som spädbarn så det gäller att ha ett lager med ombyten när dessa incidenter inträffar.

Idag mötte jag och Elsa upp bloggänget för lunch inne i stan, så kul att äntligen ses för det var på tok för längesedan vi träffades. Elsa vaknade i vanlig ordning så snart vagnen slutade att rulla så jag fick balansera henne i famnen samtidigt som jag på ett så snyggt sätt som möjligt försökte äta laxen som jag beställde in. Glamoröst det där barnlivet! Vi valde dessutom stans mest ”affärsmännisko-tätaste” restaurang Quan vilket kanske inte var helt genomtänkt när det kommer till att vara amningskompatibelt, haha! Personalen var dock supergulliga och organiserade om vår bokning så att vi fick sitta lite mer undanskymt där våra barnvagnar även fick plats utan att vara i vägen för någon.

Amningstoppen jag bär på bilderna finner ni här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.