Klassiska plagg som håller år efter år

De första ”icke-gravid”-byxorna som jag kan knäppa i midjan blev de här ifrån Newhouse, så skön känsla! Det är nästan som att shoppa i sin egen garderob efter att man har haft så lång paus från sina vanliga kläder. Blusen och koftan är två klassiska favoriter som kommer få hänga med i flera år precis som stövletterna, jag tröttnar aldrig! Snitten, färgskalan och detaljerna går helt i min smak.

Jag kom just på att vi ska till BVC idag, Elsa ska få Rota-vaccinet. Det är ett nytt vaccin som infördes i vaccinationsprogrammet från och med förra året så det fick aldrig Ludwig, Rotaviruset är ett väldigt smittsamt tarmvirus som orsakar mag- och tarminfektion. Vi får med andra ord se hur trevlig den här dagen blir med tanke på att det säkert kan tillkomma en del biverkningar efter att man blivit vaccinerad. I övrigt ska jag försöka plugga idag, jag ska nämligen studera en del kurser på distans parallellt som jag är mammaledig. Jag tänkte att det kunde vara en god idé att passa på att vidareutveckla mina kunskaper inom ekonomi och jag riktigt längtar efter att slå upp läroböckerna som jag beställde förra veckan. Däremot ser jag inte fram emot grupparbetena som tydligen ingår i en av kurserna, hur det nu ska gå på distans.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.