Golden hour

Hur underbart är det att solen så smått har börjat att titta fram? Oj vad jag har saknat den! Inte minst för att den tillåter fotografering, jag menar det blir ju så mycket bättre bilder när man lyckas matcha ”Golden Hour”. Vi hade en helt fantastiskt solnedgång för några dagar sedan och då passade jag på att knäppa av några snabba outfitbilder, det händer ju allt för sällan numer. Med två knattar och ett heltidsjobb som mammaledig är den största utmaningen att ens orka fixa till sig om dagarna, att sedan matcha detta med att väderguden ska framkalla fotolusten är i princip omöjligt men plötsligt händer det…

När man sakta men säkert kommer i sina gamla kläder efter en graviditet är det nästan som att shoppa i sin egen garderoben, jag har verkligen saknat mina outfits och den här jackan från Newhouse är en favorit som kommer få hänga med länge. Fördelen när man främst köper klassiska plagg, man tröttnar aldrig!

Åh, jag minns knappt när jag kunde gå i högklackat sist! En ren fröjd att äntligen få sätta på sig skor med klack….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.