Kalasdags

Idag hostar den här 2-åringen sitt allra första barnkalas och det gör han med pompa och ståt, han har nämligen bjudit in sina vänner till ett lekland här i Malmö! Mer om detta i ett separat inlägg, jag tänkte att jag skulle dokumentera med bilder ifrån dagen så det kommer en recension kring hur vi upplevde att ha kalaset på ett lekland.

Vi har ju inte så stora sällskapsytor här hemma och att bjuda in 10st barn + föräldrar och eventuellt även syskon hade aldrig gått så vi bestämde oss för att outsourca kalaset vilket jag tror är ett vinnande koncept. Win win för både föräldrar och barn tänker jag! På bilden ryter Ludwig som en dinosaurie, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.