Spegel, spegel på väggen där…

Gud, jag önskar att vår hall konstant hade varit så här “clean”! I själva verket är den ett enda stort kaos med alla pinaler som hör till barnvagnen, babyskyddet som vi dagligen släpar in från bilen, Ludwigs kläder för att inte nämna makens alla skor som han envist släpar fram och aldrig ställer undan efter sig (och de är inte små om man säger så). Nu är det dock slut på den här oordningen som har infunnit sig här hemma och den senaste veckan har jag verkligen tagit tag i att organisera och sortera här hemma, jag avskyr när det är stökigt och tycker att var sak har sin plats. För att undvika att det blir sådant kaos är såklart lösningen att man alltid ställer tillbaks var sak där de ursprungligen stod, svårare än så behöver det inte vara.

Än är hallen inte klar men nu är vi i vart fall ett steg närmare, vi fick nämligen upp våra speglar (som vi fick av föräldrarna i julklapp) för någon vecka sedan. Det har tagit en evighet innan vi slutligen hittade några som faktiskt passar in rent stilmässigt och valet föll slutligen på de här två som är signerade by Lassen, de är precis sådär nätta och stilrena som jag hade tänkt mig. Däremot skulle vi egentligen haft med grå ram men de hade visst utgått ur sortimentet och var omöjliga att få tag på så därför blev det svarta istället och det är samtidigt snyggt med något som bryter av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.