Idag är det ingen vanlig dag för idag är det makens födelsedag

38 år är ingen ålder eller hur! Vi har båda två tappat räkningen på hur gamla vi är och vi blir lika chockade varje år, haha! I år blir det inget celebert firande utan det spar vi tills vår gemensamma 40års-fest (bara 2 år kvar nu) för då kommer vi slå på STORT, vi har redan börjat spåna på denna efterlängtade fest som kommer bli lite av ett substitut till vår uteblivna bröllopsfest. Det kommer råda strikt barnfritt och helst ska alla festglada gäster även natta över så att ingen behöver lämna tidigare för att avlösa eventuella barnvakter, vi kommer att skicka ut ett “save the date” till berörda så det finns tid till planering för barn-sudokut och vi räknar med 100% närvaro.

Nåväl, idag uppvaktade vi i vart fall mannen med present på sängen tätt följt av nybakade scones till frukost. Kvällen kommer att spenderas hemma hos svärföräldrarna som bjudit hem till födelsedagsmiddag, det blir vår första “långtur” med Elsa så det ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Vi håller Ludwig hemma från Förskolan så det blir en riktig familjedag, mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.