Äntligen fredag!

I helgen ska maken på bröllop, jag är såklart också bjuden men det blir lite svårt med Elsa så jag har valt att stanna hemma. Vi har även ett bröllop i maj som vi båda två ska gå på och när jag sprang över den här klänningen på Zara’s webbshop sa det klick direkt och jag tänkte att DEN blir ju perfekt till just detta tillfället och jag var snabb med att gå vidare in på produktbeskrivningen för att lägga den i min varukorg men till min stora besvikelse var den redan slutsåld i storlek S. Nu när jag gick in för att spara ner bilden till detta inlägget ser jag att den är slutsåld i alla storlekar, jag som tänkte tipsa er om den ifall det är så att det är fler som letar bröllopsoutfits.

Idag ska vi in till sjukhuset, vi har ett möte med läkaren som förlöste mig samt den ansvarige barnmorskan vid förlossningen som ska gå igenom hela händelseförloppet för oss. Barnmorskan har vi pratat med vid flera tillfällen för hon letade upp oss på sjukhuset för att se hur det var med oss och det var även hon som tog initiativ till att boka in detta mötet så vi även får möjlighet att ställa eventuella frågor när allt kaos som rådde då hade lagt sig.

Jag ska även köra inom kontoret idag och hämta min nya telefon, helgens utmaning får helt enkelt bli att säkerhetskopiera alla mina bilder som jag har på den gamla telefonen för det fungerade inte sist jag försökte. Bilderna hamnar nämligen automatiskt i bildhanteringsprogrammet “Bilder” på mac-datorn och där vill jag inte ha dem så jag använde ett program som heter Bildinsamling men då hängde sig hela importen och jag fick bara in en tredjedel av dem. Suck liksom!

Sist men inte minst ska jag och Elsa på tjejkväll idag och oj som jag ser fram emot det!

7 comments on “Äntligen fredag!

 1. Vad hände på din förlossning? Nu har du sagt A så många gånger 😀 men förstår att det kanske är jobbigt att dela.

  • …det har tagit tid för mig att bearbeta det som hände så jag har inte varit redo för att skriva om det men det kommer.

 2. Hej!
  Hoppas att det gick bra på sjukhuset! Har en kollega där de fick ”samma” möte som ni! Hon fick dessutom en psykolog att gå och prata med några gånger för att förstå och kunna bearbeta det som hände under deras förlossning, det fick hon genom sjukhuset, bara en hint om att det också kan erbjudas!
  Kram Louise

 3. Läser gärna om förlossningen om du vill dela med dig ❤️

  • …jag tänkte att jag skulle berätta men jag har inte varit redo för att skriva om den än men det kommer. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.