Ett gäng tulpaner och handstöpta ljus…

En bukett med ljuvliga tulpaner, handstöpta ljus i en underbar kulör och ett nystädat hem. Precis som jag vill ha det när helgen vankas runt hörnet. Igår inledde jag helgen med tjejkväll hemma hos Karin (underbart att kunna promenera hem till vännerna) och oj så mysigt det var, lilla Elsa var dock inte på humör så jag fick vagga henne precis hela kvällen men så länge jag rörde på mig så var hon i vart fall nöjd. Vi beställde mat ifrån Little Italy och satt och snackade i timmar, tänk att vi tre (jag, Karin och Hanna) till slut hamnade i Limhamn allihop. Det är bara Jenny som fattas sen är gänget fulländat igen, det var nämligen de här tjejerna som jag lärde känna först när jag flyttade till Malmö och vi har hängt ihop sedan dess.

Idag traskade jag och grannen ner till Infant & Toddler som hade 50% på hela butiken eftersom de stänger ner, så trist för det var helt klart “den bästa” butiken i Limhamn! Jag fyndade en sänglampa till Elsa, en likadan luftballong-lampa som Ludwig har fast i ljusrosa. Jag tänkte att jag skulle blanda upp färgskalan på deras rum med just rosa och det kommer bli hur fint som helst!

Ludwig sover hemma hos farmor & farfar inatt, det är första gången som vi lämnar bort honom över natten utan att vi är med och det känns lite vemodigt. Han har ju sovit utan oss tidigare men då har mormor & morfar / farmor & farfar sovit med honom här hemma. Det kommer säkert att gå hur bra som helst men på sistone har han så tydligt visat att han saknar mig så det skär i hjärtat. Igår när jag skulle gå hem till tjejerna blev han alldeles förkrossad och gick bort till dörren och tog på sina stövlar för han skulle bestämt följa med, min lilla kille! Det är svårt det där för Elsa tar ju ganska mycket av min tid så det blir mest naturligt att maken tar Ludwig lite mer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.