Shoppa i sin egen garderob

Jag kommer ju fortfarande inte i mina gamla kläder och suget efter att köpa nytt innan man har kommit i form är lika med noll så det får bli lite ”favoriter i repris” här i bloggen när det gäller outfits. Ytterkläderna kommer jag i vart fall i så de försöker jag att variera men jämna mellanrum och den här kappan från Tiger är en klassiker som har hängt med länge, jag gillar den precis lika mycket nu som när jag köpte den och jag måste säg att kvalitén har varit fantastisk! En enfärgad kappa varierar man enkelt med att byta ut accessoarerna och favoritkombon är nog med min Burberry-halsduk, jag tycker att färgerna viger sig så väl tillsammans. På bilderna har jag ett par jeans med hög midja från Mamalicious, efter en förlossning är det extra skönt med hög midja som stöd för magen.  

Jag är förresten så trött på vädret just nu, det bara regnar och regnar och är allmänt grått och trist. Det gör det omöjligt att fotografera såväl ute som inne eftersom det knappt blir ljust om dagarna, det försvårar onekligen att skapa material till bloggen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.