Vabb och funderingar på barnrum

Jag har så smått börjat fundera på hur vi ska göra om Ludwigs rum till ett gemensamt barnrum och det är ta mig tusan ingen lätt nöt att knäcka för rummet är svårmöblerat redan som det är. Skorstenen till huset går nämligen rakt igenom detta rummet så ena hörnet, där jag allra helst hade placerat Elsas säng, är helt körd. Annars hade jag haft hennes säng ut från hörnet precis som Ludwigs säng är placerad idag men det går ju inte nu och garderoben som vi monterade i anslutning till skorstenen gör i sin tur att det inte går att ha sängarna bredvid varandra ut från väggen. Allra helst hade jag ju inrett ett helt nytt rum som flickrum men det går ju inte så länge vi bor här…

Hur som helst tänker jag, som jag skrev tidigare, blanda upp färgskalan med lite rosa detaljer vilket jag tror kommer bli så himla fint. Elsa har tex fått en likadan luftballongs-lampa fast i rosa

Ludwig sov ju över hos farmor & farfar i helgen och känslan när han kom hem igår var alldeles underbar, han kastade sig i famnen på mig och kramade mig hårt och länge och sa ”maaaaaaaaamma”. Oj vad mitt hjärta smälte! Märkligt det där för man kan längta efter en ”barnfri” helg men så snart barnen är borta så saknar man ihjäl sig efter dem.

Denna veckan startade inte alls som jag hade tänkt mig, jag ska alldeles strax bege mig till Vårdcentralen med Ludwig som är alldeles röd och vattnig i ögonen. Jag misstänker att det är ögoninflammation, sen är han förkyld också. Usch vad jag är trött på alla dessa sjukdomar! Elsa är också förkyld så det blir en rolig måndag det här! Jag som hade tänkt plugga hela dagen för att komma ikapp lite…

Jag köpte i princip en helt ny garderob till Ludwig för ett tag sedan och nu hänger alla nya tröjorna här på hans klädställning, det blir mycket blått i hans outfits.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.