Likheter mellan Elsa och Ludwig

Jag hinner inte alls ta lika många bilder på Elsa som jag gjorde på Ludwig när han var bebis, jag får lite dåligt samvete över det men samtidigt är det så mycket mer intensivt nu med två barn så ekvationen går helt enkelt inte ihop. Det är många som frågar om Elsa är lik Ludwig när han var bebis och nej det är hon inte, däremot kan hon från vissa vinklar likna honom på vissa bilder som jag har tagit (dock en “matigare” variant av honom då han var otroligt liten och späd medan hon är mer “rund och go” som bebis). Denna bilden tycker jag att hon är ganska lik Ludwig som bebis, här är de båda ungefär 2 månader gamla (Elsa om 10 dgr). Jag tycker det är så spännande att framöver se om hon kommer att likna honom mer och framförallt om hon blir mer lik mig eller Calle, tänk att vi har två “mini-me:s”! Det är fortfarande så svårt att förstå, att det här är en blandning av oss två! Galet när man tänker på det.

Igår blev ingen rolig dag alls, Ludwig fick konstaterad ögoninflammation och ovanpå det kräkte han dessutom vid ett par tillfällen. Han var så duktig för andra gången han skulle kräka väntade han tills vi hade hunnit ta fram en påse och så kräkte han i den, efteråt pekade han på påsen och sa “bläää” och pekade på munnen. Oj vad jag längtar tills dess att han kan prata lite mer, så att han kan berätta vad han varit med om och hur han mår. Nu får man liksom bara gissa sig fram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.