Jag älskar plisserade klänningar!

Ytterligare två sjukt snygga klänningar från Zara! Jag undrar om den kortare av dem går att amma i? Jag tänker att man kan knyta upp rosetten och sedan amma via urringningen, eller det är kanske lite väl optimistiskt? Haha! Jag hade dock kört på klänningen utan bältet i midjan, eller i vart fall bytt ut bältet för det är inte alls min stil vilket klänningen i övrigt helt klart är. Just nu spånar jag på vad jag ska ha för klänning när Elsa döper sig samt när vi ska gå på bröllop i maj, förmodligen ammar jag fortfarande i maj vilket gör det lite komplicerat. Jag ammade Ludwig tills dess att han var ett halvår och det är planen för Elsa med…

Vi hade riktig sjukstuga igår, stackars Ludwig var inte alls sig lik och hade feber och vägrade att äta. Ögoninflammationen är dock mycket bättre, vi har gett honom ögondroppar (som doktorn skrev ut) flera gånger per dag. Jag hoppas innerligt att Elsa slipper bli smittad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.