Sjukstuga hela veckan

Maken stack precis till Vårdcentralen med Ludwig, det är andra gången denna veckan som vi är där med honom. Vår stackars lilla kille. Vi har knappt känt igenom honom den här veckan och igårkväll fick vi inte ner febern ens med smärtstillande, han hade 39,9 i feber efter att han hade fått alvedon. Jag vet i tusan vad det är för baciller som han har dragit på sig men det verkar vara någon blandning av ögoninflammation, förkylning och magsjuka för han kräkte ju dessutom ett par gånger. Han har absolut inte velat äta vilket han alltid annars har gjort trots att han varit sjuk, det enda jag har fått i honom är lite glass samt några frysta mangobitar och nyponsoppa. Nu måste detta vända för annars blir jag orolig på riktigt.

Idag tänkte jag försöka att plugga lite för det har det inte funnits utrymme till på hela veckan och vi som har Skype-möte gällande vårt grupparbete på söndag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.