Perfektion i en stol

Helt seriöst, kan man bli kär i en stol? Alltså den här stolen är PERFEKTION för mig och herre jösses vad den hade gjort sig fint i vårt matrum (till ett annat matbord då förstås, haha)! Den hamnade genast på min önskelista (stolen heter “Pia Chair” och är designad av Poul Cadovius)! Jag satt framför datorn igårkväll, som lite plåster på såren efter denna sjukveckan, och ögon-shoppade. Jag skulle plugga men min hjärna var alldeles matt så det blev inte särskilt mycket av det, jag får helt enkelt lägga upp en plan för mina studier från och med nästa vecka för som det har varit nu har jag inte kunnat koncentrera mig när barnen (jag vänjer mig aldrig vid att det numer är plural, tänk att jag är tvåbarnsmamma) har varit sjuka här hemma. Mina tankar har helt enkelt svävat iväg och dessutom har jag konstant blivit avbruten av att någon av dem har behövt assistans!

Ludwig ska tillbaks till läkaren idag, han var ju där igår och då menade läkaren på att vi skulle komma tillbaks idag för att säkerställa att det inte är influensan han har fått för i så fall ska han få antibiotika (om jag tolkade honom rätt). Sänkan var väl inte helt bra men heller inte så låg/hög så att de direkt ville ge penicillin. Nu håller jag tummarna för att han blir frisk! Som om inte denna sjukstugan vore nog fick han dessutom en allergisk reaktion mot alvedonet, tidigare har vi gett honom stolpiller men denna gången har han fått flytande alvedon och så snart han fått i sig det blossar kinderna upp och blir fullkomligt röda med lite vita områden i. Nu har vi en läkarvän som lugnade mig med att det förmodligen är nässelutslag och att det är helt ofarligt, alltså det är konstant något man ska oroa sig för.

6 comments on “Perfektion i en stol

 1. Kanske han kan ta Panodil istället, det får våra barn! Eller det är kanske samma i den som man kan få reaktionen mot, ingen aning.
  Kram

  • Ja de sa de på vårdcentralen också så det får bli Panodil! Kram

   • Den finns i jordgubbssmak så här hemma älskar båda vår flickor att ta panodil, så skönt att slippa bråk om medicinen smakar illa 🤩

    • Åh va bra, Ludwig gillade ju den flytande alvedonen också. 🙂 Nu är han feberfri så vi har inte behövt testa Panodil än…

 2. Antibiotika används inte vid virus (som influensa är) då det inte har någon effekt, antibiotika är ett läkemedel som används för att behandla infektioner som orsakas av bakterier 🙂

  • Det vet jag! 🙂 Och läkaren trodde eventuellt att det var bakteriellt, eller sänkan tydde på att det kanske kunde vara det. Nu är han dock frisk och vi slapp antibiotika (fick dock till ögonen med antibiotika i).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.