Inspiration till barnrum

Just nu flödar inspirationen, jag har så många projekt som jag vill införliva men tiden räcker inte till hälften. Något frustrerande! Barnrummet är dock något som måste prioriteras och här är lite inspirationsbilder på hur jag tänker blanda upp färgskalan så att det inte bara är ”killfärger” i rummet. Elsa ska få en likadan säng som Ludwig har men med rosa spjälskydd och sänghimmel, nattlampan föreställande en luftballong är redan införskaffad (den till höger i kollaget) och sen ska hon även få en likadan luftballong som Ludwig fick i födelsedagspresent fast i rosa. Jag tänker med andra ord att de inredningsdetaljerna som vi redan har ska adderas med en rosa upplaga, hur fint?! Förra gången vi hade en liten bebis stod rummet redan inrett och klart men så här med facit i hand är det absolut inget måste med tanke på att bebisen oftast sover inne hos föräldrarna det första halvåret. Vi får se hur länge vi har Elsa inne hos oss för hon får snart inte plats i babynestet som vi har mellan oss i sängen och sidosängen vägrade hon ju att sova i, vi får kanske ge det ett nytt försök snart för så länge hon äter på natten är det mest behändigt att ha henne nära (sen är det sååå mysigt också).

Igår hade jag ett 2h långt skypemöte med gruppen som jag gör första inlämningsuppgiften med i kursen som jag läser, det var faktiskt riktigt skoj och det känns som att jag har hamnat i en bra grupp. Vi hade bra diskussioner och det känns som att vi är klara med uppgiften även om den ska lämnas in först om en vecka. Däremot ligger jag efter när det gäller kurslitteraturen men det var ingen i gruppen som låg i fas med den så det känns bra, nu måste jag lägga upp en plan på när jag ska plugga för jag inser att det är en utmaning att hinna med även om jag är mammaledig. I slutet av mars har jag tenta och innan dess har vi ännu en inlämningsuppgift som ska bli klar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.