Lamp-bonanza

Tre lampor som finns i mina tankar just nu, den första hade blivit så jäkla snygg ovanför vårt matbord! Den andra hade passat perfekt i vardagsrummet på ovanvåningen och den tredje funderar jag på som sänglampor. Jag är dock lite tveksam till vägghängd sänglampa  helt plötsligt (som jag varit fullkomligt säker på fram tills nu) eftersom det kommer bli svårt att dölja sladden! Vi har ju även vägghängda sängbord så det kommer inte bli alls snyggt med en sladd som ska dras runt på något vis…

Men seriöst, mittenlampan ska jag köpa!! Ja den första också men den är i en helt annan prisklass så den får nog vänta ett tag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.