Alla ♥-dag med två barn

Att fira alla ♥-dag som tvåbarnsföräldrar, det är lätt att bara strunta i sådana här dagar för man har verkligen fullt upp med två kids men vi beslutade oss för att åtminstone tillaga en lite trevligare middag med förhoppningen om att barnen skulle vara lugna så att vi båda kunde sitta och äta tillsammans (händer knappt aldrig numer). Jag satte Elsa i bärselen och Ludwig hade lägligt nog fått lite nya leksaker av mamma, min moster samt kusin som var på besök under dagen så allt började så bra. Maken stod i köket och tillagade middagen medan jag och Elsa hängde i “baren” och festade på tilltugg och ett glas vin, Ludwig satt nedanför och lekte.

Preeeeeecis när vi ska inta första tuggan i middagen slänger maken ett öga på Elsa som sitter i Stokke-stolen (vi har satt på Ludwigs gamla babyinsats på Stokke-stolen, jag hade glömt hur bra den här! Vi måste verkligen skaffa en sådan stol även till Elsa) och frågar vad det är för fläck på hennes byxa. Då visar det sig att hon har bajsat ner precis HELA sig, upp på ryggen och det hade läckt igenom på hela stolen så det var bara till att avbryta middagen och gå upp och bada henne. När det väl var gjort och vi åter igen satt vid middagsbordet, nu med en kall oxfilé framför oss, då bestämmer Ludwig sig för att han ska göra nummer två så det var bara till att gå upp och byta på honom också. Jösses, när barnen väl är lugna och tillfreds så inträffar det här, haha! Men överlag hade vi en jätte mysig kväll, det blev en kväll med familjen helt enkelt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.