Min lilla prinsessa

Det här med att ta bilder tillsammans med sin bebis, i princip omöjligt! Haha! Elsa var inte alls med på noterna och ville bara äta, samtidigt som vi försökte locka fram ett leende på bilderna med det var helt omöjligt! Hon var bestämd som få och såg mest arg ut! Hon är förresten inne i en superjobbig fas och är mest gnällig hela tiden, jag tror att det är magen som spökar och det gör ju inte saken bättre att vi måste ge henne den där äckliga ”torsk-medicinen”. Nu är vi inne på tredje veckan och det har inte blivit det minsta bättre på hennes tunga, vi har några dagar kvar av pensling sen får vi se vad BM/läkaren säger om situationen. Det känns sådär att ge henne medicin 4 gånger om dagen (även om det bara är 1ml per ggn).

Vi har haft en riktig ”hemma-helg”, lagat goda middagar och spenderat tid med barnen. Igår plockade jag fram min cykel och tog en tur tillsammans med Ludwig i cykelsadeln, han älskar nämligen att åka cykel så det fick bli dagens ”aktivitet” vilket han var väldigt nöjd med. Idag kommer mamma & Jocke hit en sväng så jag funderar på om jag ska slå på stort och baka något till fikat, det var ju ett tag sedan jag gjorde det.

Tänk att jag fick en liten flicka, jag som var så säker på att jag bara skulle få pojkar! Jag undrar just vem hon kommer bli lik, det vore ju lite kul om hon blev lik mig. Det är så intressant att vissa bebisar redan från start kan vara väldigt lika sina föräldrar, våra barn har dock inte liknat någon av oss särskilt mycket som bebisar.

Min tröja kommer från H&M och Elsas tröja fick hon i present av en väninna, den kommer från Zara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.