Hur man döljer de fula tv-boxarna på ett snyggt och smart sätt!

Jag har länge klurat på hur vi ska lyckas gömma de där fula tv-boxarna som man inte kommer ifrån, vi har en box som hör till tv:n och sen har vi även en digitalbox. Finns det något fulare? Det förvånar mig att man inte har lyckats göra dessa lite mer ”inredningskompatibla” vid detta laget, jag menar tv:n har ju blivit en inredningsdetalj (i alla fall ”the Frame” som vi har i båda vardagsrummen) så varför glömmer man bort den där fula boxen då? Fram tills nu har vi haft boxarna i en hög på golvet i hörnet bakom soffan, visst de syns ju inte där men de försvårar när man ska städa, de blir väldigt lättillgängliga för barnen och inte minst känslan av att det finns en alldeles fruktansvärt ful hög med sladdar liggandes där gör mig irriterad.

Nu har jag alltså kommit på en lösning och den är så enkel som att vi har införskaffat ett blombord från H&M Home som vi sedan har placerat vid sidan om tv:n, eftersom det är hål i väggarna på blombordet kan man enkelt byta kanal. Tanken är även att jag ska hitta en trevlig växt som ska placeras i blombordet som gärna får gå upp en bit, det blir ju så mycket trevligare med växter i rummen. När vi väl har hittat den rätta växten ska jag flytta tavlan till andra sidan om tv:n.

Världens bästa lösning när man inte har plats för tex en skänk eller liknande under tv:n! Egentligen hade jag velat ha blombordet på andra sidan om tv:n och ha kvar golvlampan och tavlan där de står men antennsladden når inte dit så det får bli så här tills vidare i alla fall. Vi har nämligen flyttat in trädet i matrummet igen och nu ser det så himla tomt ut i det hörnet varför det hade blivit så trevligt om blombordet och växten hade kunnat stå där istället, men men…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.