Vår ute = vår inne

Wow vad lite kuddar kan göra till inredningen, håller ni inte med? Igår efter att städ-teamet varit här och solen dessutom hade bestämt sig för att titta fram fick jag feeling och plockade fram hela vårpaletten från Chhatwal & Jonsson som för övrigt är mitt favoritmärke när det kommer till kuddar. Alltså kudden med blommorna är så galet vacker och de gröna linnekuddarna bryter av så fint till sammetskuddarna, jag gillar även att mixtra med mönster och jag tyckte att jag fick ihop en härlig blandning i denna lilla skaran kuddar. Nu är det bara vårt soffbord som ska anlända med, sen är vardagsrummet på nedanvåningen vårstylat. Jag tänkte först att jag skulle flytta upp de blå kuddarna på ovanvåningen men alltså nu blev jag så himla sugen på att tillföra lite vårnyheter även där, dessa ljusa färgerna gör mig så glad!

Idag ska vi på kalas i Helsingborg, hela familjen Norberg (lillebrors familj) fyller nämligen år i mars månad så de har delat upp firandet och idag är det Lillebror & William som vi ska sjunga för. Om några veckor blir det kalas igen och då är det Ida & Benjamin som står på kalasturen. Snacka om fullträff att pricka in allihop i mars, haha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.