En klassisk look

Skit också, igår vaknade jag upp och hade jätte ont i halsen. Tänkte att det skulle lägga sig under dagen för det brukar vara värst på morgonen men det blev bara värre och idag har jag dessutom ont i öronen. Alltså jag är så himla trött på alla dessa sjukbaciller, det känns som att de bara går runt i familjen och när man väl har lyckats bli frisk så är det snart dags för nästa omgång. Nåväl, det blir till att vila idag. Jag som hade en lunchdejt idag!!

I fredags när det envisa regn- och ruskvädret släppte igenom en liten strimma sol passade jag på att knäppa av en outfit, jag hade nämligen plockat fram min fina cape för det var precis sådär lagom krispigt i luften för att kunna gå klädd så här. Det slog mig att jag den senaste tiden för det mesta har gått omkring i svarta plagg, jag som aldrig brukar bära svart och nu plötsligt är det den enda färgen jag känner mig bekväm i. Undrar om det är något undermedvetet val eftersom jag har mått ganska dåligt psykiskt den senaste tiden efter allt som jag har gått igenom, att jag av den anledningen inte vill klä mig färgglatt.

Byxorna köpte jag för övrigt på H&M för inte så länge sen, jag kommer ju inte i mina gamla byxor än och dessa är så bra med resår i midjan men nu börjar de faktiskt kasa av så kanske har jag tappat ytterligare något gravidkilo. Jag tror bestämt att jag ska testa mina gamla byxor igen…

Cape här (klick), Byxor & Tröja: H&M, Stövletter: Footlight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.