Woman in black

Jag tänkte så smått komma igång med mina outfitsinlägg igen, de har legat lite i dvala eftersom jag dels inte har kommit i min normala storlek och dels så har jag inte hunnit med. Vi får se om min ambition om att fotografera en outfit i veckan kommer att hålla, det motiverar ju mig själv till att faktiskt tänka lite mer på vad jag tar på mig för när man är mammaledig går man mest omkring i tajts och någon bekväm tröja. Byxorna på bilderna har jag köpt i storlek 38 (jag har vanligen 34/36) och de börjar nu bli för stora så det känns som att jag är på rätt väg till att nå min vanliga storlek, vågen stod på 56,7 sist jag vägde mig och det är första gången sedan graviditeten som jag väger något på 56! Min normala vikt är mellan 50-52kg men egentligen så bryr jag mig inte så mycket om vikten utan jag vill snarare känna mig ”fast” igen så det är mer träning som behövs.

Både tröjan och byxorna är från H&M, jag älskar spetsdetaljen på tröjan! Dessvärre är kvalitén värdelös för den har redan blivit nopprig men den kostade inte många hundralappar så man får väl lite vad man betalar för. I år tänkte jag sikta på att köpa ett par nya solglasögon, jag har haft samma i hur många år som helst nu så jag ser fram emot att förnya mig lite!

Tåget gick förresten enligt plan igår så jag (och Elsa såklart) och mamma möttes upp för en lunch på Emporia, så mysigt att ses bara vi! Sen följde hon med hem och myste med Elsa i några timmar innan jag hämtade Ludwig på Förskolan, jag önskar att jag hade filmat honom när han fick syn på mormor här hemma. Han blev sååå glad! Mamma stannade kvar och åt middag med oss innan hon tog tåget hem igen, oj vad jag önskar att vi hade bott lite närmare varandra så att man kunde ses lite mer spontant.

Vi har för övrigt haft en riktigt stökig natt med en Elsa som velat äta i princip en gång i timmen och vid tretiden vaknade även Ludwig och ställde till med världens gråtscen, han är också förkyld så det var nog det som spökade. Både jag och maken gick upp med honom för att ge honom lite hostmedicin och där och då, mitt i natten, pekade han mot fönstret och sa ”mommo tuff-tuff”. Så gulligt, han menade att mormor tagit tåget hem, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.